Bekaa Valley, Lebanon

For en liten stund tilbake i oktober så var jeg på besøk hos Salam LADC i Libanon. De holder til i Bekaadalen som ligger øst i Libanon ikke så langt i fra Syria. Her var jeg så heldig å få jobbe som frivillig for dem, selvom det bare var en uke så var det nok til å finne ut at hit må jeg tilbake så fort som mulig. Så I morgen søndag reiser jeg tilbake, og blir over juleferien. Jeg skal prøve å holde dere litt oppdatert underveis, om både forhold og det frivillige arbeidet. Så jeg håper dere vil følge med og tenker på alle menneskene som er på flukt i julen. 

Salam LADC er en frivillig organisasjon som hjelper mennesker som har måtte flykte fra krig og konflikt. Alt det de gjør for menneskene i Bekaadalen er helt utrolig og avgjørende for liv og død. Vinteren har nå startet i Bekaadalen, og forholdene er svært dårlig. Det blir kaldt, det regner, det snør og det er mangel på mat, vann, varme og ordentlig husstand. 

Du kan lese mer om hva Salam gjør for å bedre hverdagen til menneskene på salamladc.org, og hvordan du kan bidra enten som frivillig selv eller med donasjoner. Det er ved donasjoner det gir mulighet for å hjelpe, enten ved å sende ned klær/sko eller pengedonasjoner. Det som er så fint er at du kan velge hvilket formål du vil donere til.  

Hjemmeside: https://www.salamladc.org                                                                                  Facebook: https://www.facebook.com/salam.ladc/?fref=ts

Ønsker alle en fin jul <3   - Andrea